Slide

Tilauudistukset ja sisätilaremontit

Temotek Palvelut on sisätilojen uudistamisen kokenut ammattilainen. Toteutamme kaikki toiveet pienestä teknisestä stailauksesta kokonaisvaltaiseen toimitilojen ja työelämän uudistamiseen.

Tilauudistus on resurssiviisas tapa kehittää tilojen toimivuutta teknisestä parantamisesta aina henkilöstön motivaation kasvattamiseen ja brändin kirkastamiseen. Toiminta voi jatkua tutussa osoitteessa, vaikka työntekijöiden määrä tai työtavat muuttuisivat. Tilauudistus johtaa parhaimmillaan koko työkulttuurin uudistumiseen! Uudistaminen on myös kestävän kehityksen mukaista kiinteistön arvon vaalimista.

Asiakkaan toiveet ohjaavat toimintaamme ja uudistamisen kattavuus räätälöidään tarpeiden mukaan. Suurissakin uudistuksissa minimoimme häiriöt ja toimistotyöt voivat jatkua jopa samassa tilassa. Toimimme siististi, ketterästi ja hymyillen, tarvittaessa vaikka viikonloppuisin, joten tilauudistus kanssamme mahdollistaa sujuvan arjen jatkumisen uudistuksen aikanakin. Mitä laajemmin voimme palvella, sitä enemmän voimme ylittää odotuksia.

Kutsu meidät kylään! Kerromme, miten voimme kumppaneidemme kanssa auttaa yritystänne kukoistamaan.

Ota yhteyttä

Näissä olemme erityisen hyviä:

1. Teemme töitä siististi

Meillä tavarat ja työmaa eivät leviä hallitsemattomasti asiakkaan tiloihin ja eniten käytetty työkalu on imuri. Sulut, alipaineistukset ja pölynhallinta toteutetaan kohteissa huolella. P1-puhtausluokitus on meille arkipäivää ja olemme tottuneita työskentelemään myös yhdessä puhtaudenpidon valvojan kanssa.

2. Pystymme työskentelemään arjen keskellä

Usein tilauudistukset ja sisätilaremontit sijoittuvat kohteeseen, jossa normaali arki jatkaa pyörimistä ympärillä. Heti viereisessä tilassa saattaa olla käyttäjiä tai kalusteita. Olemmekin saaneet kiitosta, että hoidamme oman työmme niin, että häiritsemme asiakkaan töitä mahdollisimman vähän. Jos palaverin ajaksi tarvitaan hiljaisuutta, keskeytämme ääntä tuottavat työt ja möykkäämme aikaan, jolloin käyttäjät ovat poissa.

3. Olemme joustavia

Pystymme työskentelemään tiiviillä aikataululla ja joustavasti haastavissakin olosuhteissa toimintamallimme ansiosta. Aika on rahaa, ja ymmärrämme, että uudistetut tilat halutaan käyttöön mahdollisimman nopeasti. Meillä ei vitkutella eikä venytetä asioita!

4. Teemme laadukasta jälkeä

Tarjoamme asiakkaillemme odotukset ylittäviä uudistuksia. Koulutettu ja osaava henkilökuntamme tarjoaa vain parasta laatua. Asiat hoidetaan loppuun ja tilat tehdään valmiiksi. Meille tärkein laatumittari on tyytyväinen, hymyilevä asiakas.

5. Olemme luotettu kumppani

Ammattitaidon myötä harva asia tulee meille yllätyksenä ja tarjoamme mielellämme osaamistamme asiakkaan käyttöön jo suunnitteluvaiheessa. Yhteys työnjohtajiimme ja työmaahan on toimiva ja asiat keskustellaan rehellisesti läpi hakien parasta mahdollista, terveellistä ja turvallista ratkaisua. Mahdollisista lisätöistä sovimme aina yhdessä ja etukäteen, läpinäkyvästi. Pitkäaikaiset asiakkuutemme ovat osoitus siitä, että luottamus kumppanuudessa on molemminpuolista.

Tutustu referensseihimme

Vuosien saatossa olemme saaneet toimia monien hyvin eri tyyppisten kohteiden ja asiakkaiden parissa. Hanke lähtee kuitenkin aina asiakkaan tarpeesta, johon vastaamme omalla osaamisellamme ja kokemuksellamme. Tutustu aiempiin projekteihimme sekä asiakkaidemme kommentteihin töiden sujuvuudesta.

LUE LISÄÄ »

Technopolis

Olemme toimineet Technopoliksen kumppanina pitkään ja toteuttaneet vuosien saatossa lukuisia tilauudistuksia. Technopolikselle on tärkeää saada asiakkaille hyvin palvelevat tilat, joissa vuokralaiset viihtyvät pitkään. Usein samoja tiloja on uudistettu useampaan otteeseen asiakasyrityksen liiketoiminnan kehittyessä ja tarpeiden muuttuessa.

Lue lisää

Posti

Rakensimme Postin pääkonttorin aulan, aulaneuvottelutilat, johdon neuvottelutilat, työ- ja asiakaspalvelutilat sekä kuntosalin loppuvuodesta 2014. Toimisto oli täydessä käytössä koko urakan ajan ja aikataulu äärimmäisen tiukka.

Lue lisää

Arkadia n:o 6

Toimimme Arkadia 6 hankkeen toteuttajana rakennusurakan projektinjohtourakoitsijan roolissa. Meidän urakkaamme kuului esipurku-urakan jälkeen tilojen rakentaminen valmiiksi. Tilat vuokrattiin täyteen uudistustyön edetessä. Laadukkaasti toteutetun rakennuksen keskeinen sijainti sekä kattavat palvelut ja monipuoliset tilaratkaisut houkuttivat yrityksiä.

Lue lisää

Töihin Temotek Palveluille?

Meillä tehdään töitä hymyillen ja mukavassa porukassa hyvällä asenteella. Temotek Palveluilla työskentelee mm. työnjohtajia, maalareita ja kirvesmiehiä. Maisemat vaihtuvat sopivaa tahtia asiakkaiden mielenkiintoisissa ja monipuolisissa kohteissa.

Hae meille töihin

Tilaa Temotek Palveluiden uutiskirje

Asiakaskirjeessämme kerromme vinkkejä tilamuutosten ja korjausrakentamisprojektien toteuttamiseen sekä esittelemme toteuttamiamme kohteita. Samalla jaamme viimeisimmät kuulumisemme.

Tilaa uutiskirje (palvelut)