Avoimet työpaikat


Laskentapäällikkö – Oulu

Temotek Oy on kasvava ja kehittyvä perheomisteinen rakennusalan moniosaaja, joka toteuttaa kohteet asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti suunnittelusta luovutukseen. 
Toimimme kaikilla rakentamisen sektoreilla toimitilarakentamisesta asuntotuotantoon. Yrityksellämme on toimintaa Oulussa, Tampereella ja pääkaupunkiseudulla.  Vuoden 2018 liikevaihto oli 74 m€ ja liikevaihtoennuste vuodelle 2019 yhteensä 87 m€. Meillä työskentelee jo 270 rakennusalan ammattilaista, mutta kasvu vaatii lisää tekijöitä. Kotipaikkamme on Oulu.

Laskentapäällikkönä olet Pohjois-Suomen yksikön laskentatiimin esimies ja yksikön johtoryhmän jäsen. Vastaat yksikön asunto- ja toimitilahankkeiden kilpailu- ja neuvottelu-urakkakohteiden kustannuslaskennasta sekä jälkilaskentatiedon keräämisestä ja hyödyntämisestä. Osallistut lisäksi käynnistyvien projektien tavoitearvioiden laadintaan sekä hankekehitysprojektien kustannusohjaukseen yhteistyössä yksikön tuotanto- ja hankintaorganisaation kanssa. Käytössäsi ovat nykyaikaiset laskentaohjelmat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kustannuslaskennasta.  Jos olet luonteeltasi huolellinen, tavoitteellinen ja määrätietoinen, haluamme tutustua sinuun paremmin. Mikäli työkokemuksesi tehtävästä on vielä vähäistä, voimme laatia yhdessä urapolun laskentapäälliköksi kokeneemman mentorin opastuksessa.

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa sekä yhteistyöhenkisen työyhteisön tehtävässä menestymisesi tueksi. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen 17.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Laskentapäällikkö Reijo Viitala, p. 050 357 7002
Aluejohtaja Timo Eskola, p. 050 432 0058

Jaa Työpaikka

Hae työpaikkaa