Slide

Kesätöitä Suomen siisteimmällä raksalla

Haemme Temotekille ja Temotek Palveluille kesätyöntekijöitä sekä haalari- että työnjohtotehtäviin pääkaupunkiseudulle, Ouluun, Raaheen ja Rovaniemelle. Hakuaika 9.12.2022-28.2.2023.

Tarjoamme työpaikaksi Suomen siisteimmät raksat, joissa pääset harjoittelemaan myös P1-puhtausluokituksen mukaista rakentamista.

Raksalla tukenasi on mukava rautaisten ammattilaisten työporukka, joka opettaa sinulle rakentamisen parhaat käytännöt. Meiltä saat hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden näyttää kyntesi ja kilpailukykyisen palkan. Niille, joilla työkintaat pysyvät kädessä, poikivat kesätyöt usein myös uramahdollisuuksia eri tehtävissä.

Jos etsit käytännön kokemusta opintojesi tueksi tai järkevää tekemistä kesäksi, täytä alla oleva hakulomake 28.2.2023 mennessä. Muista lisätä hakemuksesi, mahdollinen CV ja muut tiedostot.

Lisätietoja antaa:
Henri Kaikkonen, HR-asiantuntija, p. 040 764 8422, henri.kaikkonen@temotek.fi

Hakuaika 2023 kesätöihin on päättynyt

Hakuaika vuoden 2023 kesätöihin on päättynyt 28.2.2023. Kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille!

Hakemukset säilytetään noin vuoden ajan, ellet erikseen pyydä hakemuksen poistamista. Hakemuksen poistamista jälkikäteen voi pyytää osoitteesta tietoturva@temotek.fi

Temotek on vastuullinen kesätyönantaja

Meille nuorten ja muiden rakennusalalle tulijoiden työllistäminen ja heistä ammattilaisten kasvattaminen ovat kunnia-asioita.

Haluamme taata kesätyöntekijöille:

  • hyvän hakijakokemuksen
  • mielekkään työn
  • hyvän perehdytyksen – erityisesti työturvallisuusasioihin
  • tukea ja ohjausta
  • aina kirjallisen työsopimuksen
  • kilpailukykyisen palkan, joka perustuu työn vaativuuteen ja työntekijän osaamiseen
  • työtodistuksen kesätöiden päättyessä