Janne Willman nimitetty Temotekin pääkaupunkiseudun yksikön johtoon

27.01.2022

Janne Willman on nimitetty Temotek pääkaupunkiseudun yksikönjohtajaksi tammikuusta 2022 alkaen. Janne on työskennellyt Temotekilla vuodesta 2020 ja hän siirtyy tehtävään työpäällikön roolista.

”Janne on osoittanut kykyä ja halua kantaa vastuuta sekä kehittää kasvavaa organisaatiota, ja siten tehtäväkentän muutos oli luonnollinen askel”, Temotek Oy:n toimitusjohtaja Seppo Klemettilä kertoo.

Pääkaupunkiseudulla rakentaminen on ollut kokonaisuudessaan hurjassa kasvussa. Temotek haluaa vastata asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin selkiyttämällä ja vahvistamalla ”etelän päädyn” organisaatiota myös mm. uudella hankekehityspäällikön roolilla sekä kasvattamalla oman työmaahenkilöstön määrää. ”Tavoitteena on Oulun ja etelän välisen yhteistyön tiivistäminen entisestään. Meillä on yhteinen strategia ja jaetut arvot, mutta toisaalta tavoitteenamme on pääkaupunkiseudun yksikön kasvattaminen vahvaksi itsenäiseksi toimijaksi”, Willman kertoo.

Mutta millainen mies Janne on? Annetaan hänen itsensä vastata: ”Olen 38-vuotias uusperheen isä. Vapaa-aika täyttyy pitkälti lasten harrastuksilla. Olen myös herätellyt henkiin kaksikymppisenä aloitetun kitaransoittoharrastuksen. Nyt harrastus ei ole enää rämpyttelyä, vaan soitonopettaja määrää tahdin. Voin sanoa, että vanhanakin oppii, kunhan löytyy oikea menetelmä.” Vahvuudekseen Janne mainitsee soittamisessakin tarvittavan taidon kuunnella ja innon kehittyä: ”Näen, että uudessa tehtävässä pystyn keskittymään entistä enemmän PK-seudun toiminnan kehittämiseen ja tulevaisuuden rakentamiseen Oulun pääkonttorin tuella.”